Pályafelújítás előtti versenyek Zalaegerszegen

Euro-Geo Kupa pénteken - Zalaerdő Kupa/Sport XXI a kedvezőtlen időjárás miatt május 6-án!

„-  Különleges szabadtéri versenyszezon előtt állnak a zalaegerszegi atléták – mondta Szakály István, a klub ügyvezető igazgatója. -  Izgalommal teli várakozás tölti el a szíveket, lelkeket. Május másodikán a pályázaton nyertes kivitelező cég birtokba veszi a Városi Sportcentrum atlétikai létesítményét, amit várhatóan szeptemberben kibővítve, felújítva ad vissza a tulajdonosnak és a sporttelep használóinak.”

A munkák megkezdése előtt a Zalaszám ZAC még meg tudja rendezni a hagyományos Euro-Geo Kupa Zalaegerszeg nyílt városi bajnokságot - a Németh István emlékversenyt. A bajnokságot eddig mindig nagy érdeklődés övezte. Az egykori ifjúsági válogatott atléta Németh István, a ZAC edzője, az Euro-Geo Kft cégtulajdonosa azért is ezt a rendezvényt választotta, mert az idény elején minden atléta versenyre éhesen akarja kipróbálni magát, s el akar jönni Zalaegerszegre. Ahogy a névadó támogató anno mondta még: "Itt még országos csúcsok is születtek". A rendező Zalaszám ZAC országos csúcsokat nem vár, de egy jó hangulatú idénynyitó és „záró” rendezvényt igen.

„- Bella Attila technikai igazgató és csapata készen áll a nyílt bajnokság színvonalas megrendezésére – emelte ki Szakály István. - A péntek délutáni verseny 14 óra 30 perckor kezdődik Zalaegerszegen a Városi Sportcentrumba."

A szombatra tervezett Zalaerdő kupa, Sport XXI regionális verseny a téliesre fordult időjárás miatt május 6-án kerül megrendezésre„- A téli időjárási viszonyok miatt az április 22-re, szombatra kiírt Zalaerdő Kupa, Sport XXI. versenyt elhalasztjuk május 6-ra – tájékoztatta a honlapot Bella Attila, aki a versenyek rendezése mellett a program régiós koordinátora is. -  Az eredeti időrendnek megfelelően rendezzük akkor is a versenyt. Akinek változás áll be a nevezésében, kérem csak az jelezze, a korábban beérkezett nevezéseket tartjuk mérvadónak.”

Ezen a rangos eseményen csapatverseny formájában majd a nyugat-dunántúli régió 9-13 éves csapatai mérik össze tudásukat. Kámán Ferenc  a program országos vezetője színvonalas rendezvényt és jó néhány valódi tehetség felbukkanását várja .

Természetesen mindkét versenyen lesz díjazás. A csapatversenyek győztesei az Euro-Geo, illetve a Zalaerdő kupát nyerik.  A legjobb egyéni teljesítményt nyújtó atléta a Németh István  vándorserleget viheti haza. A május 6-ra halasztott Zalaerdő Kupa 1-3. helyezett versenyzői pedig éremdíjazásban részesülnek. A díjakat a névadó szponzorok ajánlották fel. (infó: rendezők)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.