Baji Balázs önmagát is meglepte

Motivációt és önbizalmat ad az országos csúcs

Meglepődött országos csúcsán Baji Balázs, ugyanakkor úgy érzi, még tovább javíthatja a 110 méter gáton hétfőn Prágában elért 13.24  másodperces idejét. "- Meglepődtem, hiszen így a szezon elején még én sem éreztem magamban azt a formát, ami egy ilyen kirobbanó eredményhez kell" - nyilatkozott szerdán az M1 aktuális  csatornának az Európa-bajnoki ezüstérmes gátas, aki a dél-afrikai Antonio Alkana mögött/13,11 mp  a második helyen ért célba a cseh fővárosban.

  Baji Balázs hozzátette: hatalmas motivációt és önbizalmat ad számára ez az eredmény, ugyanakkor innentől kezdve minden egyes századmásodperc lefaragásához óriási munka kell.  Megjegyezte, a gátfutás egy technikai szám, ahol meglepő javulásokat lehet véghezvinni, ő pedig úgy érzi, mind technikailag, mind fizikailag képes még fejlődni.

A nyári londoni világbajnokságra készülő Baji Balázs - aki részmunkaidőben már gyakorolja állatorvosi hivatását is - kijelentette: a célja az, hogy idén, vagy a következő években a 13.20 másodperc "elejére vagy alá" kerüljön. (forrás: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.