„Éreztem, hogy jó formában vagyok…”

Dr.Baji Balázs az M4 sport Sport7fő műsorában/ videó

Világsztárok remeklése és hazai sikerek jellemezték az idei Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjat. A férfiak 110 méteres gátfutásának döntőjében Baji Balázs 13,15-ös országos csúcsot ért el a székesfehérvári szurkolók nagy örömére.

A kitűnő atléta az M4 sport Sport7fő  című műsorában értékelte az eddig igazán sikeresnek mondható 2017-es esztendőt

„- Sorozatban meglepem magamat ezekkel az eredményekkel, hiszen eleve egy országos csúccsal kezdtem a szezonomat, ami mindenképpen váratlan volt. Éreztem, hogy jó formában vagyok és jók voltak az edzéseim, de ilyen jó eredményre nem számítottam" – mondta dr.Baji Balázs, emlékezve a Gyulai Memorialon elért 13,15-ös magyar rekordjára.  A közelgő atlétika világbajnoksággal kapcsolatban elárulta, akár a dobogóra is elég lehet egy ilyen idő, de nem szeretne ilyen elvárásokat maga elé támasztani.

A 2017-es évben elért sikereiről dr. Baji Balázs azt mondta: "- Nem az idei évnek írnám ezt a számlájára, hanem az elmúlt 10 évemnek. Olyan szerencsés vagyok az élsportban, hogy eddig egyetlenegy komoly sérülés sem hátráltatott, és minden egyes évemben tudtam tovább építkezni és felépültem mint élsportoló."   (forrás: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.