Jól kezdtek atlétáink az EYOF első napján

Mind az öt hétfői indulónk döntőbe jutott / ÉLŐ közvetítés az EYOF honlapján!

Sikeresen teljesítették első feladatukat a hétfőn rajthoz állt fiatal magyar atléták Győrben. Öten léptek pályára és mind az öten továbbjutottak versenyszámuk döntőjébe.

Az esősre fordult, 22 fok körüli időben 100 méteren Illovszky Dominik  az előfutamból és az elődöntőből is hellyel/Q  jutott a holnapi fináléba/ ef:10,95 -1,7w  –  ed:10,89 -0,8w. Hasonló biztonsággal lépet tovább a legrövidebb távon az elődöntőben egyéni csúcsot futó Takács Boglárka/ef:12,05 -0,2w  -  ed:11,81 mp pb.

Az ügyességi számokba rajthoz állt atlétáink sem adták alább. Mihály Ádám  a rúdugrás selejtezőjében elért 420 cm -rel/q  döntőzik szerdán; Endrész Klaudia  távolugrásban 590 cm-t ért el és döntős/Q – a kalapácsvető Giczi Eszter  pedig 56,09 -el/3 kg,q  kvalifikálta magát szintén. Mindkét döntőre kedden kerül sor. A második napon hét magyar atléta lép pályára Győrben. 

A szervezők tájékoztatása szerint a versenyről élő közvetítés látható az esemény honlapján, illetve ugyanott az eredmények is megtekinthetők. A kontakt linkek a mellékletben magtalálhatók.(ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.