Európai Sporthét a mozgás népszerűsítéséért

Szeptember 23-30. között zajlik az Európai Sporthét  elnevezésű kezdeményezés, amely európai uniós kampányként a mozgás népszerűsítését kívánja támogatni. A sporthét fő üzenete, hogy az aktív, testmozgásban gazdag életmód számos előnnyel jár az európai, köztük a magyar  polgárok számára, pozitív hatásai mind az egyén, mind a közösség életében megmutatkoznak.

A kezdeményezés hazai koordinátora a Magyar Szabadidősport Szövetség, amely törekszik e kampány hírét minél szélesebb körhöz eljuttatni, részvételre buzdítva az érdeklődő szervezeteket.

A szabadidő szövetség kéri a sportszövetségek tagszervezeteit, hogy a szeptember 23-30. közötti szabadidősport eseményeiket regisztrálják a Sporthét hazai honlapján, használják a #BeActive  szlogent és juttassák el a sportolási lehetőségek hírét az sportszervezetek tagjai részére

A Magyar Szabadidősport Szövetség tagszervezetei országszerte számos eseményt szerveznek, amelyeken szeretettel várják a sportolni vágyókat, ugyanakkor örömmel vennék, ha a magyar sportszervezetek szélesebb körben is aktív résztvevői lehetnének a kampánynak, ezáltal is hozzájárulva a közös cél: a sportoló nemzet eléréséhez.

Az Európai Sporthétről további információk - beleértve az eseményregisztrációs felületet is - megtalálhatók a www.europaisporthet.hu  oldalon.

A kampánnyal kapcsolatos kérdésekkel az érdeklődők forduljanak bizalommal a Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársaihoz az info@masport.hu e-mail címen, vagy a (+36 1) 460 6815 telefonszámon.  (info: masport)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.