Récsei Rita negyedik 20 km gyaloglásban az Universiadén

Három továbbjutó a délelőtti selejtezőkből

Szombaton, helyi idő szerint a reggeli órákban újabb értékes helyezéssel gyarapodott az Universiadén versenyző magyar atlétacsapat eredménytára.

A nagy melegben lebonyolított női 20 km gyaloglásban Récsei Rita 1;43:46 órás  idővel, negyedik legjobbként ért célba. A Bp.Honvéd atlétája a 21 indulót rajthoz állító viadalon biztosan szerezte meg a rangos helyezést. Kovács Barbara 12 km után nem folytathatta a versenyt/dq.

A férfiak 20 km-es gyaloglásában a színeinket képviselő Venyercsán Bence 1;39:48 órás  eredménnyel a 17. helyen fejezte be az indulók számára nem könnyű időjárási körülmények között megrendezett versenyt.

A délelőtt folyamán három atlétánk kezdte meg versenyszámát. A férfi diszkoszvetés selejtezőiből mindkét indulónk biztosan jutott a hétfői döntőbe. Szikszai Róbert 61,01 méterrel Q – Huszák János 58,47 -el q  az élcsoportban fejezte be első körét. Megkezdődött a 110 méteres gátfutás. A második előfutamot, nagy ellenszélben/-2,4w  Baji Balázs  elsőként teljesítette/13,84 mp. Az elődöntőre vasárnap – magyar idő szerint délben kerül sor.

A szombat délutáni, esti program mozgalmas lesz számunkra, több magyar atléta lép pályára döntőben, elődöntőben. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.