Megtiszteltetés volt az Universiadén szerepelni

Gyürkés Viktória: a sikeres szereplés motiváció lehet a fiatalok számára is/ Videó

Az M4 Sport reggeli műsorának vendége volt Gyürkés Viktória, aki ezüstérmet szerzett 3000 méteres akadályfutásban az Universiadén. A múlt héten ért haza. de miután, a hétvégén már a Szuperliga döntőben szerepelt, így sok ideje nem volt a pihenésre.

- Szerettem volna a hatba kerülni, mert két éve a tizedik voltam, így most örülök, hogy ez sikerült. Nem egy világbajnokság szintű verseny volt, de indultak olyanok, akik a VB-ről érkeztek, vegyes volt a mezőny” – mondta az egyetemisták és főiskolások tajvani viadaláról.

  A londoni VB-ről hatalmas élményekkel tért haza az Ikarusz BSE atlétája, de nagyon várta az Universiadét is és nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy indulhatott, hiszen sokan szerettek volna eljutni Tajvanra. Noha olimpián még nem járt, a többiek elmondása alapján az ötkarikás játékokhoz hasonlított a falu, a verseny hangulata.

A többi sportág eseményeire nem igazán tudott elmenni, mondta Gyürkés Viktória a beszélgetés során. Csak az atlétikai viadalokon szurkolt társainak, de képben volt a többiek eredményeivel is. Örül, hogy sikeresen szerepeltek az atléták és bízik abban, hogy ez nagy lendületet ad a fiataloknak. (m4sport.hu alapján)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.