A fiatalok összetett bajnokságával búcsúznak az idei pálya OB-k

Több mint 250 nevezés a tíz versenyszámra / Kérés a résztvevőkhöz

A pályabajnokságok sorát záró ifjúsági, serdülő és újonc összetett OB-ra kerül sor a hétvégén Székesfehérváron. A Bregyó közi Regionális Atlétikai Központban szeptember 23-24-én a három korcsoportban tíz versenyszámban hirdetnek egyéni és csapatbajnokokat.

A programban, az életkorokhoz és a nemekhez igazodva négy-, öt-, hat-, hét- és nyolcpróbában versenyeznek egymással a fiatalok. A kétnapos eseményre több mint 250 nevezés érkezett. Az ifjúságiaknál 53 fő/36 fiú – 17 leány; a serdülőknél 90/41 fiú – 49 leány; az újoncoknál 113/32 fiú – 81 leány (!).

Magyarország 2017. évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága  szombaton 11,00 h – vasárnap 10,30 órakor kezdődik.

A rendezők - az elmúlt versenyek kedvezőtlen tapasztalatai alapján - tisztelettel kérik a résztvevőket, hogy a futófolyosót kizárólag bemelegítésre használják! Az edzők versenyzőjük bemelegítésen kívül ne tartózkodjanak a fedett pályán, a zsúfoltság okozta esetleges balesetek elkerülése végett! A futófolyosó a versenyzők számára rendszeresített, szülők és kísérők számára a lelátón való tartózkodás az ajánlott.

A futófolyosón és a munkacsarnokban étel, ital fogyasztása nem megengedett, a rendezők a szemetet az arra rendszeresített gyűjtőbe kérik bedobni! Köszönettel: ARAK és Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.