"A bizottság kapocs a sportolók és a sportvezetők között"

Dr.Baji Balázs az M4 Sportreggeli műsorában / Videó

Baji Balázst beválasztották az Európai Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságába, amelyben az elkövetkező négy évben a szervezet alelnöki  feladatait látja el.. A világbajnoki bronzérmes gátfutót új szerepköréről beszélt az M4Sport Sportreggeli  szerdai adásában.

 „- Ha meg szeretném fogalmazni, akkor ez egy kapocs az aktív sportolók és a sportvezetők között. Az aktív vagy éppen visszavonuló sportolókat képviseljük a sportvezetők előtt. Reményeink szerint változásokat és fejlődést tudunk majd elérni – mondta Baji a kinevezéséről, és hozzátette, még pontosan nem tudja, hogyan fog ez működni, de izgatottan várja az az új feladatokat.

A sportoló elmondta továbbá, hogy nem gondolkodott korábban ilyesmiben, de egy megkeresés után megtetszett neki az ötlet, most pedig már várja az ezzel járó kihívásokat.

A sportolói bizottságok hazai helyzete és a magyar sportdiplomácia kérdése is szóba került és Baji elárulta azt is, hogyan látja a sportolók és a sportvezetők közötti kommunikáció fejleszthetőségét.  

Az alábbi videóból ez mind kiderül, valamint visszanézheti a teljes beszélgetést! (forrás: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.