A Mezei Liga második versenye következik Sötétvölgyben

November 11-én, szombaton  folytatódnak a 2017/2018 évi Mezei futó Magyar Liga versenyei. A sorozat második helyszíne Szekszárd-Sötétvölgy. A futók által már jól ismert, hagyományos helyszínen, a kilenc rajt során 13 versenyszám mezőnye kerül értékelésre, a verseny második szakaszának négy futamában a nyolc liga-korcsoport helyezéseit döntik el a résztvevők. A serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt/abszolút férfi-női távokra előzetesen 185 nevezés érkezett.

A rendező Sportélmény Alapítvány és a Szekszárdi Sportközpont Nkft. festői környezetben kijelölt 1500 méteres, optimális előkészített pályával várja az indulókat – akik a füves talajú körben terepakadályokra is számíthatnak.

„- Szalmabálák és farönkök idén is nehezítik majd a versenyt – hívja fel a figyelmet Scherer Tamás  versenyigazgató. – Kérjük, hogy mindenki érkezzen időben, főleg azok, akik az előző évekből még nem ismerik a helyszínt. A gyermek futamok előtt is 75 perc a jelentkezési határidő, mert ott is chipes időmérés lesz. A helyszínen büfé is működik majd.”

A Szekszárdhoz közeli Sötétvölgy/Gyermektábor  megközelítési lehetősége: az M6-oson Budapest felől érkezőknek a 138 km-nél, Szekszárd-Észak lejáró után a 6-os sz. főúton kell tovább haladni Bonyhád, Pécs irányába (Szekszárdra nem kell bemenni). A siófoki elágazó után kb. 5 km-re, nagy kanyar után balra lesz egy kanyarodósáv, jobb oldalon fehér tábla látható: Sötétvölgy Gyermektábor. Innen még kb. 2 km-re befelé található a mezei verseny helyszíne. A kezdési időpont: 11,00 óra.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.