A fedett VB és az EB a jövő év fókuszában

Márton Anita már készül a következő idényre

Egyre magasabbak az elvárások, ám ennek kimondottan örül Márton Anita, aki a jövő évi terveiről is beszélt.  Nem egész másfél hónap aktív pihenés után megkezdte alapozását Márton Anita, akit egyik első edzésén látogatott meg az m4sport.hu  stábja. Az olimpiai bronzérmes súlylökő elárulta, két kiemelt versenye lesz a következő esztendőben: az első mérföldkő a márciusi fedettpályás világbajnokság lesz Birminghamben, a másik nagy cél pedig a nyári szabadtéri Európa-bajnokság, amelynek Berlin ad otthont.

- Természetesen érzem, hogy egyre magasabbak az elvárások velem szemben, aminek örülök, és próbálok ezeknek megfelelni. 

Magammal szemben is ugyanúgy nő ez a fajta elvárás, mindig szeretnék fejlődni, egyre jobb eredményeket elérni a világversenyeken” – nyilatkozta Márton Anita, aki szerint leginkább „az olimpia évében szorul a hurok”.

A 28 esztendős súlylökő feladatának érzi, hogy a társadalom tagjaival, a fiataloktól kezdve az idősebbekig, minél több emberrel megszerettesse a sportágát.

Erről és további céljairól is beszélt az olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes sportoló a mellékelt videó felvételen.​ (forrás: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.