Békéscsaba vezetőivel találkozott a MASZ elnöke

Gyulai Miklós a létesítményfejlesztési elképzelésekről tájékozódott

A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós  Békéscsabán járt, ahol találkozott Szarvas Péter  polgármesterrel, Kiss Tibor  alpolgármesterrel, Dr. Ferenczi Attila  elnökkel, városi tanácsnokkal és a klub vezetőivel: Tóth Sándorral és Czeglédi Katalinnal.

A vendéglátók bemutatták a Tünde utcai Atlétikai Centrum  fejlesztési tervét, melyben szerepel lelátó kiszolgálóhelyiségekkel, futófolyosó, szabadtéri ugró- és dobó helyek, valamint a 12 éves pálya kisebb rekonstrukciója.

Gyulai Miklós  elmondta, hogy évente 900 millió forint áll a Szövetség rendelkezésére fejlesztésre, ebből 3 - 4 beruházást tudnak támogatni, a közeljövő létesítményfejlesztési tervei között Békéscsaba is jó eséllyel pályázhat.

Szarvas Péter  polgármester örömmel fogadta a szándékot, s a pálya bejárását követően úgy váltak el Gyulai Miklóssal, hogy ha minden jól alakul, akkor legközelebb a szövetség elnöke már szakemberekkel jön, akik felmérik a pontos terv elkészítésének lehetőségeit.

A MASZ elnökének látogatása elismerése volt a klubban folyó szakmai munkának, az eredményeknek, melyeket nem csak dr.Baji Balázs és Márton Anita világsikerű eredményei fémjeleznek és elismerése a város vezetésének is,

akik kiszámítható sportfinanszírozási rendszer alapján támogatják a békéscsabai sportot, s ezen belül az eredményes Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubot is. (forrás: Békéscsabai AC)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.