Értekeztek a koordinátorok

Megbeszélés a Sport XXI és a Kölyök Atlétika program tapasztalatairól, feladatairól

Éves összejövetelüket tartották az országos bajnokságokon versenyző korosztályoknál fiatalabb atléta palántákkal foglakozó regionális szakemberek. A MASZ Sportegészségügyi konferenciája után sorra kerülő eseményen a szinte teljes létszámban megjelent koordinátorokat Spiriev Attila  sportigazgató köszöntötte.

Méltatta a Sport XXI. és a Kölyök Atlétika  programokban tevékenykedő szakemberek munkáját és gratulált a két korosztály egyre növekvő létszámának szervezéséhez. A következő időszak feladataként a létszám növelése mellett a szakmai munka folyamatos javítását, az alaptechnikák megfelelő szintű tanítását jelölték meg a résztvevők.

A szövetség sportigazgatója felhívta a figyelmet a labdás sportágakban nagyon fiatalon speciális munkát végző, majd kevés sikerélményhez jutó, jó képességekkel rendelkező 10 – 13 éves korú diákok figyelemmel kísérésére és az atlétika sportágba vonzására.

Az értekezlet további programjában az országos koordinátorok – Kámán Ferenc és Scheidler Géza - által begyűjtött javaslatok megvitatása, a versenyszámok további csiszolása, a rendszer elemeinek javítása szerepelt. 

A kora estébe nyúló megbeszélést Lengyák György  utánpótlás referens zárta, további jó együttműködést kívánva a kollégáknak. (Kámán Ferenc)

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.