A Bp.Honvéd színeiben folytatja pályafutását dr.Baji Balázs

A 110 méteres gátfutás világbajnoki bronzérmese 2020 végéig kötelezte el magát új klubjához

Ünnepi sajtótájékoztatón jelentette be a Budapesti Honvéd Sportegyesület, hogy Baji Balázs, a 2017. évi londoni Világbajnokság 110 méteres gátfutásának bronzérmese, az idei Universiade győztese, a fővárosi egyesületben folytatja pályafutását.

Gergely István  ügyvezető elnök beszámolt arról, hogy a Honvédelmi Minisztériummal közös cél az egyesületben a szakmai munkát még magasabb szintre emelni, erősíteni a meglévő sportolói állományt, illetve új szakosztályok létrehozásával szorosabbra vonni az együttműködést a HM és a BHSE között.

Nem titkolt cél, a klub keresi azokat a sportolókat, akik sporteredményeik mellett a hétköznapi életben is mintaképek a fiatalok számára.  Baji Balázs  minden tekintetben megfelel ezen elvárásoknak, sportolói eredményei önmagukért beszélnek – emellett állatorvosként praktizál, a szurkolók körében kimagasló népszerűségnek örvend

Baji Balázs  nyilatkozatában megköszönte nevelőegyesületének, a Békéscsabai Atlétikai Clubnak  mindazt a segítséget, amit kapott eddigi pályafutása során, nélkülük nem érhette volna el sikereit. A klubváltásához az is hozzájárult, hogy Budapesten lakik, munkája és tanulmányai is a fővároshoz kötik, a Honvéd atlétikai szakosztályával nagyon jó a kapcsolata, többször edzett a Dózsa György úti létesítményben felkészülése során.

A kiváló atléta - aki a a 2020-as tokiói olimpia végéig kötelezte el magát a patinás egyesülethez  - jövőjével kapcsolatban kiemelte, hogy szeretne tovább fejlődni, ehhez a BHSE vezetősége mindenben segíti munkáját, illetve a tavaszra felújításra kerülő Iharos Sándor Atlétikai pálya is minden feltételt biztosítani tud a sikeres felkészüléshez.  (forrás: BHSE sajtóközlemény)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.