Atléták az Év női sportolója jelöltek között

Több atléta vehette át a Békéscsaba idei legjobbja címet

Az Év Sportolója 2017  díjátadó gálát az immár hagyományos, az esemény rangjához méltó helyszínen, az M4 Sport élő televíziós közvetítése keretében 2018. január 11-én, csütörtökön 19.30 órától rendezik meg - tájékoztatta az MSÚSZ az MTI-t.

A héten kategóriánként kerül nyílvánosságra a jelöltek névsora. Az Év női legjobbját húsz sportoló közül választják meg, közöttük három atléta található: Márton Anita, Biacsi Bernadett és Lubics Szilvia.

A múlt békéscsabai sportcsillagait és a jelen kiválóságait köszöntötték hétfőn a Csabagyöngye Kulturális Központban. A jelen sportkiválóságai közül az év békéscsabai női sportolója címet Márton Anita  kapta, az év békéscsabai edzője pedig felkészítője, Eperjesi László  lett.Az év békéscsabai férfi sportolója elismerést dr.Baji Balázs  vehette át. Az atléta elmondta, átigazolása ellenére "mindig is békéscsabainak tartja magát, ez a szülőhazája".

Az utánpótláskorú fiúknál a györi EYOF második helyezett 1500 méteres futója, Apáti Bence kapta az elismerést.  Az év fair play  díjasa Pavuk Tíra  lett, aki a júliusi, grossetói U20-as atlétikai Európa-bajnokságon a 3000 méteres akadályfutás döntőjében a versennyel nem törődve megállt és igyekezett segíteni az akadályvételnél elesett Tóth Lili Annán. 

Az év békéscsabai parasportolójának választották Mihály Réka futót, aki a siketlimpián 800 méteres síkfutásban a hetedik, 1500 méteren a kilencedik helyen végzett. (forrás: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.