Az év nagy pillanatairól

Márton Anita és dr.Baji Balázs az M4 Sport visszatekintő műsorában / Videók

A londoni atlétikai Világbajnokság számunkra kiemelkedő pillanatait elevenítette fel az M4Sport  évvégi atlétikai összefoglalója. Márton Anita  ezüst-, Baji Balázs  bronzérmes teljesítményéről, a sikeres szereplés összetevőiről beszélt a közel egyórás műsor keretein belül.

 „- Maradéktalanul elégedett tudok lenni ezzel az évvel” – mondta Baji Balázs, aki világbajnoki bronzérme mellett a Gyulai Memorialon  óriási országos csúcsot futott 110 méter gáton. Elmondása szerint fejben a VB-n volt a legerősebb, a londoni megmérettetésre remekül sikerült a felkészülése, fokozatosan, versenyről versenyre fejlődött.

 „- Sokan meg szokták tőlem kérdezni, hogy van-e még bennem motiváció vagy mi az, ami tovább hajt. Azt szoktam mondani, hogy rengeteg. Mindig szeretném saját magamat, a saját határaimat legyőzni és ezzel továbblépni egy magasabb szintre.” – tekintett előre a vb-dobogós helyezésével immár teljes világverseny éremkollekcióval rendelkező Márton Anita, az idényt fedett EB győzelemmel kezdő súlylökőnő.   A beszélgetések megtekinthetők a mellékelt videókon. (forrás m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.