„ Az hajt a leginkább, hogy ezt a szintet tartani tudjam.”

Dr.Baji Balázs sikeres év után várja a csütörtöki Év sportolója gálát / Videó

Az idén 60. alkalommal szavaztak az év legjobb sportolóira a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjai, az M4 Sport – Az Év Sportolója 2017  díjátadó gálát január 11-én, csütörtökön  19.30 órától rendezik meg.  A Nemzeti színházban sorra kerülő eseményen dr.Baji Balázsnak  jó esélye van arra, hogy az Év férfi sportolójának  válasszák.

„- Óriási megtiszteltetés számomra, hogy egyáltalán a háromba bekerültem. Ez a kitüntetés az egyik legnagyobb megtiszteltetés egy sportolónak, mert a leginkább hozzáértő szakemberek véleménye alapján ítélik oda a díjat. Sokáig az álmaimban sem fordult meg, hogy én valaha lehetek az év sportolója, most viszont itt vagyok a kapujában. Izgatott vagyok és várom a csütörtököt, de akármi legyen is a végeredmény, én már így is nagyon büszke vagyok magamra” – mondta az M4 Sportreggeli című műsorában Baji Balázs, aki rendkívül sikeres 2017-es éven van túl.

Három legkiemelkedőbb sporteredménye a londoni atlétikai Világbajnokságon szerzett bronzérem, a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon futott országos csúcs, valamint a tajvani Universiadén szerzett aranyérme. (forrás és további részletek: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.