„ Csak centik számítanak a világversenyeken…”

Az Év sportolója gálán érdekelt Márton Anita már várja a versenyeket / Videó

A világbajnoki ezüstérmes Márton Anita  az év női sportolója kategóriában bekerült a legjobb három közé. A diszkoszvetésben és súlylökésben is jeleskedő nehézatléta az M4 Sportreggeli  műsorában elmondta, nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a legjobbak közé került, hiszen ezzel is elismerik a munkáját, az eddigi eredményeit.

„- Én ilyen típusú versenyző vagyok, aki lökésről lökésre tud javítani. Edzéseken is hármas sorozatokban gyakorolunk és ott is sokszor az utolsó a legjobb dobásom” – árulta el azzal kapcsolatban, miként sikerül mindig a dobássorozat végén nagyot dobni, ami a VB-n is érmet hozott számára, hiszen a nagy rivális kínai ellenfele épp' a végére „fogyott el”.
A zavaró körülményekről elmondta, ki kell zárni mindent. A környezetet, a szurkolókat, az időjárást, de ezt is meg kell tanulni. Régen ez nem ment neki, de mostanra sikerült megtanulnia- vélekedett Márton Anita, aki elárulta, már túl van az alapozáson és várja a versenyeket.

„- Hatalmas élmény volt a VB, fantasztikus hangulat volt. Háromszor is kimentem szurkolni a többieknek, de amikor én versenyeztem, szerencsére ki tudtam zárni minden körülményt” – mondta azzal kapcsolatban,hogy az atléták tulajdonképpen egy kis családot képeznek és amikor lehetőségük van, mindig kimennek a másik versenyére… (forrás és további részletek: m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.