„Az elismerés mellett feladatot is ad a díj…”

Az Év sportolója, dr.Baji Balázs nyilatkozata az ünnepi pillanatok után/ Videó

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó lett az Év férfi sportolója. A kitűnő atléta az M4 Sport kamerái előtt elárulta, nemcsak elismerésként tekint erre a díjra.

„- Ez a hab a tortán a tavalyi év elismeréséűl és óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy egyáltalán a háromba kerültem” – mondta az Év sportolója, aki mellett Szatmári András, világbajnok kardvívó és Liu Shaolin Sándor,  rövidpályás világbajnoki ezüstérmes gyorskorcsolyázó volt esélyes a díjra.

„- Ma nézegettem, hogy én vagyok az ötödik férfi atléta, aki Év sportolója díjat vehetett át. Legutóbb Annus Adrián 15 évvel ezelőtt Előtte is olyan fantasztikus sportemberek, mint Zsivótczky Attila, Gécsek Tibor, Németh Miklós. Fantasztikus emberek mögé kerültem be és nagyon büszke vagyok rá.

Igyekszem ezt nemcsak egy elismerésül, hanem tényleg egy feladatul is felfogni, hogy igenis példát kell mutassak a következő generációknak és olyan utat mutatni nekik, hogy talán hamarosan legyen egy következő atléta, aki átveheti ezt a díjat” – beszélt büszkén elismeréséről dr.Baji Balázs. (forrás: m4sport.hu/ foto M4 Sport)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.