FIGYELEM! Változás a Serdülő fedett OB és a MASZ Nyílt verseny időrendjében!

Vasárnap kezdődik a MASZ Szuper Liga sorozat

A Magyar Atlétikai Szövetség felhívja az érdekeltek figyelmét, hogy sok nevezés érkezett a hétvégi Serdülő OB-ra, ezért a megfelelő versenykörülmények érdekében változott február 3-án és 4-én  a bajnoki- és nyílt verseny lebonyolítása!

A mellékletben megtalálható végleges időrendek mellett megtekinthetők a fiú és a leány távolugrás csoportbeosztásai és a kiírásban a két ugrószám lebonyolításának menete is.

 A fedettpályás serdülő OB-n 24 versenyszám kerül lebonyolításra (súlylökések: február 24. Szombathely, Téli Serdülő és Újonc Dobó OB). A serdülő bajnokságra összesen 794 nevezés/ 42 csapat érkezett a szövetségbe.

Tavaly a serdülők és az újoncok még egy hétvégén versenyeztek, akkor a két korcsoportból 1129 nevezés volt. A múltheti újonc és a most következő serdülő OB nevezési számok összessége 140 fős létszám növekedést jelez.

Szintén élénk versenyzési kedvről árulkodik a párhuzamosan megrendezésre kerülő MASZ Nyílt  verseny nevezési listája is. A jelzett indulók között – Márton Anitával  az élen – a felnőtt és utánpótlás élvonal több jeles tagja megtalálható. 

A vasárnapi program fényét tovább emeli  a Szuper Liga hárompróba, amelynek női versenyében a legjobb magyar összetett versenyzők – Zsivoczky-Farkas Györgyi és Krizsán Xénia - is nevezésre kerültek. A változásokra ismételten felhívja a figyelmet és eredményes versenyzést kíván a MASZ

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.