Márton Anita idei legjobbját lökte a BOK csarnokban

Eredmények Budapestről és Mondeville-ből

A Budapesten zajló MASZ Nyílt verseny  első napján tovább javította idei legjobb eredményét a világbajnoki ezüstérmes Márton Anita. A Kopp Békéscsabai AC súlylökője negyedik kísérletekor 18,38 métert  ért el, amely a jelenlegi fedettpályás világranglista harmadik helyét is jelenti. A verseny során a tavalyi év legjobb női atlétája négyszer lökött 18 méterrel kezdődő eredményt.

A Serdülő fedettpályás OB keretében kiírt nyílt verseny szombati napján 15 szám szerepelt a műsorban. Szoros versenyben dőlt el a férfiak 1500 métere/1.Kiss Gergő 3:50,30 pb – 2.Vindics Balázs 3:50,60 pb. Szintén fedett egyéni csúccsal nyerte a távolugrást Lesti Diána/ 620 pb – 2. Nguyen Anasztázia  612 cm  és hárman ugrottak 400 cm-t rúddal/ Brigitta Hesch/AUT, Klekner Hanga és Siskó Zsófia.

Az eredmények a mellékletekben megtekinthetők.  A népes mezőnyöket rajthoz állító Serdülő OB, a MASZ Nyílt versenye – kibővülve a Szuper Liga hárompróbákkal – vasárnap folytatódik. (ml)

Kazi Tamás  a mondeville-i fedett pályás viadalon megfutotta az idei legjobb magyar időt 1500 méteres síkfutásban, és hetedikként ért célba 3:45.35-ös idővel. Kozák Luca  ugyanott bejutott a 60 méteres gátfutás döntőjébe, és 8.17-es eredménnyel – egyetlen századdal lemaradva a győztes mögött – negyedik lett. (forrrás: nemzetisport.hu)

 

Lesti Diána, 620 cm - MASZ Nyílt verseny

Dátum: 
3 February 2018
Szerző: 
Lengyák György
Linkelt videó (Youtube, Vimeo)
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.