Baji Balázs is rajthoz áll a düsseldorfi versenyen

Baji Balázs ismét összecsap Andy Pozzyval 60 m gáton, ezúttal Düsseldorfban (Fotó: Baji Balázs Facebook oldala)
A világbajnoki bronzérmes gátfutó 20 óra 38 perckor fut majd az IAAF World Indoor Tour második állomásán.

Mindössze három nap telt el a 2018-as IAAF World Indoor Tour verseny első állomása (Karlsruhe) óta és már rögtön Düsselddorfban, a 13. PSD Bank Meetingen folytatják az atléták a küzdelmeket. A sorozat második versenyén több mint 130 sportoló, 40 országból próbálkozhat pontszerzéssel az egy hónapon át tartó viadalsorozaton, melynek végén a kategóriák győztesei – számszerint 11-en – "szabadkártyát" kapnak az márciusi birminghami fedett pályás világbajnokságra. A pontozásos rendszerben az adott szám nyertese 10 pontot kap, a második hetet, a harmadik ötöt, míg a negyedik hármat. 

Magyar szempontból Kovács Benjáminnak és Baji Balázsnak szurkolhatunk, előbbi 3000 méteren, míg az Universiade győztes atlétia 60 gáton áll majd rajthoz és ismét összecsaphat a brit Andrew Pozzival, aki két héttel korábban Berlinben mindössze három századmásodperccel verte meg a magyar csúcstartót. Azonban a Budapest Honvéd atlétája bízik a jó szereplésben, hiszen pont azon a versenyen tudta megjavítani idei legjobb idejét, 7,61 másodpercre.

Következő állomás a PSD Bank meeting Düsseldorf holnap (feb. 6) este 20:38-kor. A múlt héten kis betegség hátráltatott, de már újra erőm teljében érzem magam és bízom egy jó futásban  💪🏻 🏃🏻 💨 – írta közösségi oldalán Baji.

A verseny hivatalos honlapja: http://blog.psd-rr.de/meeting/

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.