Fókuszban az összetett fedett OB

Zsivoczky-Farkas Györgyi és Krizsán Xénia a nevezettek között / Módosult a hétvégi időrend!

A most következő hétvégén az összetett versenyzőké a főszerep a BOK csarnokban. A felújított pályán a 2018. évi Felnőtt, Junior és Ifjúsági Összetett Fedettpályás Atlétikai Bajnokságra  kerül sor, amelynek keretében szombaton a Fedettpályás Ifjúsági és Junior Gyalogló bajnokságot  is lebonyolítja a MASZ.

A férfi felnőttek és juniorok hétpróbában, az ifjúságiak hatpróbában – a nők mindhárom korcsoportban ötpróbában mérik össze felkészültségüket. Ez utóbbi versenyszámban szombaton már bajnokokat is avatnak. A kétnapos eseményre 62 nevezés érkezett.

Rajthoz állnak a címvédők/ Kemenes Ákos, Krizsán Xénia - az elmúlt évi felnőtt bajnokságok hat dobogósa közül öten jelezték idei indulásukat. A női bajnokság nevezési listáján található Zsivoczky-Farkas Györgyi  is, így Krizsán Xéniával együtt, a szombati OB-n látható lesz a hazai összetett versenyzés két nemzetközi szinten is eredményes atlétája.

Az utánpótlás korúak gyalogló bajnokságára 16 nevezés érkezett, a férfiak 5000 méteren, a nők 3000 méteren döntik el az érmek és helyezések sorsát. A szombat-vasárnapi programban nyílt számokra is sor kerül, a 28 versenyszám nagy részére jelentős az érdeklődés. A hétvégi tudnivalók, a részben módosúlt időrenddel a mellékletekben megtalálhatók. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.