Taroltak a GEAC atlétái

Gödöllői Sportdíj Átadó Ünnepség

Február 26-án tartották a gödöllői Művészetek Házában Gödöllő Város Sportdíj Átadó Gáláját, ahol ünnepélyes keretek között díjazták a 2017. év legeredményesebb és legjobb gödöllői sportolóit.  A Dr. Gémesi György  gödöllői polgármester és Dr Tóth Tamás  a Szent István Egyetem rektor helyettes megnyitója után a GEAC atlétika szakosztályának remek pillanatai következtek.

Először a SZIE rektora adta át a GEAC „Aranykoszorús Jelvényt”, amelyet Fatér Zoltán  többszörös OB érmes rúdugró kapott, az elmúlt 10 évben nyújtott teljesítményéért, önzetlenségéért és klubhűségéért.

Az „Év csapata olimpiai sportágban” kategóriában második helyen végzett a GEAC junior női 4x200 m-es váltója, akik Csernyánszky Flóra, Kriszt Annamária, Kriszt Katalin, Renner Luca  összeállításban 2017-ben a dobogó 2. fokára állhattak fel a fedettpályás OB-n.

Gödöllő város „Év utánpótlás sportolója olimpiai sportágban” díját a kiváló többpróbázó, majd magasugró Renner Luca  kapta, aki tavaly korosztályos és felnőtt bajnok, ezüstérmes és bronzérmes és a Junior Európa Bajnokság résztvevője volt.

A fő díjat, Gödöllő város „Év Sportolója olimpiai sportágban” kategóriában megosztva a 2017. évben szenzációs évet maga mögött tudó Simonváros Csanád kapta, aki rúdugrásban felnőtt és junior országos bajnok, SZL győztes és felnőtt válogatott volt, szerepelt a csapat EK-n és a Junior EB-n is ( a másik díjazott a többszörös világ- és Európa bajnoki érmes Gémesi Csanád  vívó volt).

A 16 év alatti bajnokok elismerésekor pedig egyszerre 23 (!) GEAC atléta  állhatott a színpadra, ami a kiváló utánpótlás munka ékes bizonyítéka. A „Jövő Reménysége” díjat Kriszt Sarolta és Bánovics József fiatal GEAC-os atléták kapták. (infó: GEAC)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.