Fiatalok bajnoki versenyei Budapesten és Szombathelyen

A két versenyen kilenc klub atlétái álltak a dobogó legfelső fokán

Több mint 100 induló (114) versenyzett a hétvégén a budapesti BOK  csarnokban, a Fedettpályás Újonc és Serdülő Összetett bajnokságon. A négy aranyérmen három szakosztály osztozott.

„- Az újonc leányoknál Stikkel Lili, a KSI fiatalja 311 pontos előnnyel győzött, a fiúknál is KSI versenyző: Takács Gergő László nyert – foglalta össze a győztesek teljesítményeit Lengyák György up.referens. - Mindketten Sarkadi László tanítványai. A serdülő fiúknál a GEAC-os Soós Levente lett a bajnok. Kovács Zoltán versenyzője magasugrásban 7 cm-el megjavítva egyéni legjobbját figyelemre méltó 192 centimétert ugrott. A lányoknál Adamik Zoltán tanítványa, Barna Patricia igazi összetett versenyzőként egyenletes teljesítményével lett bajnok.”

Szombathelyen a juniorok és az ifjúságiak  döntötték el az idei Téli bajnoki  címeket és helyezéseket (köztük a súlylökések fedett bajnoki sorrendjét is).

A 12 versenyszámban 128 indulót jeleznek a jegyzőkönyvek. Nyolc klub osztozott az aranyérmeken, legtöbbet a rendező Dobó SE  utánpótlása gyűjtötte be, szám szerint négyet. Két – két első hellyel térhetett haza a VEDAC és a KARC. (ml/lgy)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.