Felhívás az utánpótláskorú atlétáknak

Pályázati lehetőség – a MOL Új Európa Alapítványától

A  MOL Tehetségtámogató Program 2006-ban úttörő módon kezdte meg a fiatal sportolók támogatását. Azóta számos kezdeményezés indult, amely az utánpótláskorú sportolókat segíti, de a MOL Tehetségtámogató Program pályázata iránt soha nem lankadt az érdeklődés. Több mint 4000 azon fiatalok száma, akiknek segíteni tudtunk. Ezért újra és újra a folytatás mellett döntünk.

A program azoknak a fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük. A lehetőség minden fiatal számára nyitott, a MOL Tehetségtámogató Program Sport kategóriája idén márciusban is várja a jelentkezéseket!

Kik pályázhatnak?
10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákok, akik egy magyarországi sportegyesület igazolt versenyzői.

Mire pályázhatnak?

  • eszköztámogatásra
  • útiköltség-támogatásra

A pályázatok benyújtási határideje: 2018. március 31.

A pályázatot mellékleteivel együtt egy példányban kell postára adni az alábbi címre: Új Európa Alapítvány Budapest Pf. 180. 1431

A borítékra írják rá: MOL Tehetségtámogató 2018 Sport.

A pályázatokat csak pályázati űrlapon tudjuk elfogadni, amely letölthető az internetről a részletes pályázati felhívással együtt az alábbi linkről, vagy megtalálható a csatolt dokumentumban.

(http://www.ujeuropaalapitvany.hu/cikk/sport_kategoria)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.