Magyarország 110. Mezeifutó bajnoksága következik

Címvédők a rajtnál Kecskeméten/ Tudnivalók, pályarajzok a mellékletben

Március 17-én szombaton ismét Kecskemét a helyszíne a mezeifutó OB-nak, amely 110. alkalommal (!) hívja az ország távfutóit a szép és nem könnyű versenyág bajnoki helyezéseinek eldöntésére.

A futók által már jól ismert terepen lebonyolításra kerülő, nagy hagyományú (és egyben Mezei Liga) eseményre közel 400 nevezés érkezett, a két nem tíz korcsoportban méri össze felkészültségét, a bajnoki számokat 11,00 órakor az újonc leányok 3 km-re nyitja – a férfi felnőtt 8 km pedig 15,00 órai rajttal zárja. Megelőzően az U11 és U13 korcsoport nyílt futamaié a terep.

A nap csúcseseményén, a férfi és női felnőttek versenyszámában az elmúlt évi OB öt dobogósa is jelezte indulását: Gregor László, Kovács Benjamin Böhm Lilla, Kácser Zita Gulyás Vera  és a nevezési listán található több további élvonalbeli atléta idén is várhatóan színvonalas versenyben dönti el az érmek és a helyezések sorsát. A férfiak futamával egyúttal Fancsali Andrásra, a volt kiváló távfutóra is emlékezik az atlétá család. A nevezések és a pályarajzokkal kibővített versenykiírás a mellékletben megtalálható. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.