Podebradyban a gyalogló válogatott

Nevezések, tudnivalók

Szombaton, április 7-én  hét nemzet gyalogló viadalán vesz részt a magyar felnőtt és junior válogatott. A nagy hagyományú, Podebradyban már 86. alkalommal megrendezésre kerülő verseny keretében Magyarország, Litvánia, Franciaország, Olaszország, Írország, Csehország, Szlovákia  atlétái mérik össze erejüket 20, illetve 10 km-en.

A nyílt EA Permit sorozatba is tartozó versenyen a válogatott viadal 13,00 órakor a juniorok versenyével kezdődik, majd őket az esemény csúcspontjaként a felnőttek követik.

 „- A csapatverseny mind a felnőtteknél, mind a junioroknál 2+1 fős – tájékoztatta a honlapot dr.Urbán Ákos szakági koordinátor. – Indulóink közül a felnőtt női csapat tagjai már tavaly az idei EB szintjén belül teljesítettek (1;38 ó.), a most rajthoz álló férfi versenyzőink számára az 1:25-ös idő még kicsit erősnek tűnik. A fiataloknál lehetőség mutatkozik a junior VB és az ifjúsági EB. szintjeinek teljesítésére. A csapatesélyeket latolgatva, az egész válogatott tisztes helytállása mellett a felnőtt nők és Sárossi Bálint vezetésével a férfi junior csapat várható az eredményességünk élére.” (ml/ua)

A magyar válogatott összeállítása:

Férfi 20 km: Bagdány Tomasz, Kovács Soma, Tokodi Dévid  /  Női 20 km: Kovács Barbara, Récsei Rita, Torma Anett

Junior férfi 10 km: Sárossi Bálint, Tóth Norbert, Varga Dávid  /  Junior női 10 km: Dimanopulosz Daphne, Csörgő Döra, Tóth Katalin

Edzők: dr.Urbán Ákos csapatvezető, Farkas Zoltán, Szűcs József, Őze Tibor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.