Budapest mezei a Szilas patak partján

Pólus futónap - 22. Palota Kupa / Eredmények

A Pólus Futónap/Budapest nyílt mezeifutó bajnoksága  április 7-én hagyományosan a Pólus Bevásárlóközpont mellett a Szilas patak partján került megrendezésre, a Pólus Center és a XV. Kerületi Önkormányzat támogatásával.  A sporteseményen közel 1500-an versenyeztek, legnépesebb mezőnyöket a gyermek számokban és a családi futáson láthattak az érdeklődők. Legtöbb diákot idén a XV. kerületi Hartyán Általános Iskola  mozgósította (710 tanulót), részükre a Palota Kupát Victorné Dr. Kovács Judit  a kerület alpolgármester nyújtotta át.

A budapesti szövetség 28 versenyszámban díjazta a Pólus Futónap győzteseit, Budapest bajnokait. A legeredményesebb egyesület az Ikarus BSE sportegyesület lett. A felnőttek bajnoki aranyérmét Horváth Timea/BHSE és Papp István/ Sopron  vehette át.

A versenyzők bemelegítéséről színpadi programjával a Pólus Fitness csapata gondoskodott. Hagyományosan az Ifelore (Ifjúsági Elsősegélynyújtók Országos Egyesülete) egészségprogramjával, a Pólus Kutyakiképző Iskola bemutatójával színesítette a rendezvényt.

A Pólus Bevásárlóközpont minden célba érkezőt ajándékkuponokkal jutalmazott, a bevásárlóközpontban regisztrált futók pedig soroláson vettek részt. A sporteseményről beszámolt a XV. Kerületi TV és Streamsport Internetes média is.  (forrás: bpatletika.hu)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.