Fókuszban az U18 OB

EB főpróbát is jelentő bajnoki hétvége Győrben

A hétvége több szempontból is kiemelkedő eseménye idehaza a Győrben megrendezésre kerülő Magyarország 2018.évi Ifjúsági (U18) Atlétikai Bajnoksága. A korcsoport egyéni bajnoki címeinek és helyezéseinek eldöntése mellett a kétnapos esemény utolsó nagyprogramú tesztverseny a július 5 – 8 között ugyanitt lebonyolítandó U18 Európa bajnokságnak  és nem utolsó sorban lehetőség még az azon induló magyar csapatba való bekerülésre.

A tavalyi EYOF-ról jól ismert helyszínen, az Olimpiai Sport Parkban található atlétikai létesítményben a hétvégén 36 szám  szerepel a programon/ 18 fiú – 18 leány. A többes indulásokkal együtt az eseményre összesen 623 nevezés  érkezett/342 fiú – 281 leány. A jelzett indulók között megtalálható a korcsoport hazai élvonala, közülük többen a mind eredményességben. mind rendezésben jól sikerült EYOF sikeres résztvevői voltak.

A verseny szombaton 14,00 órakor – vasárnap 11,00 órakor kezdődik, az U18 EB lebonyolítási szisztémája alapján. Így többek között a rajtok előtt minden versenyszámban a Call Room-ban/ „Hívószoba”  kell jelentkezni (a versenykiírásban időpontra lebontott első hívás – utolsó hívás – bevezetés  - rajtidőpont  táblázat olvasható!). A szövetség kéri az érdekelt vezetőket, edzőket, atlétákat a versenykiírás tanulmányozására, a helyszíni információk figyelemmel kísérésére és a zökkenőmentes lebonyolítás elősegítésére. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.