A 123. Atlétikai Magyar Bajnokság következik!

Címvédők, ranglistavezetők a rajtnál / Folyamatos eredményközlés a honlapon

Péntektől vasárnapig a 123.(!) Atlétikai Magyar Bajnokság  versenyei következnek Székesfehérváron, a Bregyó-közi Regionális Atlétikai Centrumban. A viadal az elmúlt évekhez hasonlóan selejtező-döntő  kiírás alapján kerül lebonyolításra, az ünnepélyes megnyitó pénteken 16,50 órakor lesz. A délutáni programok kezdési időpontjai: péntek 17,00 h, szombat 14,00 h. vasárnap 16,00 h.

Hagyomány, hogy a versenyszámok több mint fele egyúttal emlékverseny is, a magyar atlétikai kiemelkedő személyiségei előtt tisztelegve. A 38 versenyszámra félezernél több egyéni és majd harminc váltó nevezés érkezett. A sportág hazai krémje lesz látható Székesfehérváron, a 34 egyéni számból 30-ban jelezték indulásukat a címvédők (a négy váltóból háromban ismételhet a tavalyi bajnok).

Az idei egyéni ranglistavezetők közül 32 atléta neve megtalálható a nevezési listán. A versenyre kilátogatók nemzetközi szintű topversenyzők, dr.Baji Balázs, Kővágó Zoltán, Márton Anita  vezetésével láthatják a sportág világversenyeken helyezett válogatottjait, a feltörekvő fiatalokat és a magyar atlétika derékhadát. A 123. Atlétikai Magyar Bajnokság eredményei folyamatosan követhetők lesznek a honlapon. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.