Miskolcon versenyeztek a bajnoki helyezésekért a legfiatalabbak

Hét bajnokságot nyert az FTC a serdülő és újonc egyéni OB-n

Két napon át a legfiatalabbak egyéni bajnokságának adott otthont Miskolc Egyetemváros Atlétikai Centruma.  Magyarország Serdülő és Újonc Atlétikai Bajnokságán  64 versenyszámban küzdöttek meg a helyezésekért a 13 – 15 évesek, a sportág jövője szempontjából fontos viadalról az eseményen részt vett szakosztályok közül 29 távozhatott aranyéremmel.

A serdülők/2003-2004  bajnoki címein 16 klub osztozott/ öt első helyet ért el az ARAK Up.Akadémia – hármat az Ikarus BSE, az MVSI, a BHSE és a VEDAC. Az újoncok/2005  aranyérmeinek 19 klub örülhetett/ öt bajnokságot nyert az FTC – hármat a Dobó SE – kettőt az MVSI, a VEDAC, az UTE, a Reménység Vác és a Zalaszám ZAC.

A három évfolyam összesített bajnoki győzelmeinek élén hét első hellyel az FTC  végzett. A zöld-fehéreket öt aranyéremmel az ARAK Up.Akadémia, az MVSI, a Dobó SE és a VEDAC  követi – majd négy bajnoki címmel az Ikarus BSE  található a sorban. Nyolc szakosztály ért el két első helyezést. A bajnoki címek mellett sok további figyelemreméltó eredmény és sok tehetséget mutató helyezés jellemezte a miskolci két napot. (ml)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.