„Voice of YOG” - IAAF pályázat az Ifjúsági Olimpiára

Különleges versenyt hirdetett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség. A "Voice of YOG"  elnevezésű pályázat hívja a sportág 18 - 35 év közötti rajongóit, hogy nyújtsanak be egy 60 másodperces klipet saját kommentárral. A műveket egy szakértői testület bírálja el, és a győztes lehetőséget kap, hogy a Buenos Airesben megrendezendő 2018-as Ifjúsági Olimpiai Játékokon  személyesen jelen legyen.

A pályázók két klip közül választhatnak: Fabiana Murer  győztes rúdugró kísérlete az IAAF 2011-es Daegu-i világbajnokságán, vagy Felix Sanchez  400 méteres gátfutása a 2012-es londoni Olimpiai Játékokon.

A vállalkozó kedvű atlétabarátok megtekinthetik a klippeket online az IAAF YouTube -csatornáján (és a mellékletek közöttt is), és kommentárral láthatják el a hangos-over selfie videójukat az okostelefonjukon, mielőtt az instagramra, vagy a twitterre írnak, a #IAAFvoiceofYOG hashtag használatával. A pályázati anyagot angol nyelven kell elkészíteni. A verseny május 24-én kezdődik és augusztus 19-ig tart. A győztest szeptember elején jelentik be- Minden részlet, a videókkal a mellékletben megtalálható. (forrás: iaaf.org)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.