Már Berlinben van EB csapatunk első csoportja

Rutkovszky Ede ügyvezető igazgató jelentkezett az EB helyszínéről/ Időrend, rajtlista

Szombaton a kora délutáni órákban megérkezett a berlini atlétikai Európa-bajnokság helyszínére a magyar csapat első különítménye, amelyet zömében az első napokon versenyző sportolók és edzőik alkotnak.

Bár a szállodai becsekkolás nem volt a leggördülékenyebb, de az ebédet követően minden csapattag el tudta foglalni a szobáját, átvehette rajtszámát és az akkreditációs kártyáját. Már az érkezés napja sem telt tétlenül, hiszen a helyszínnel történő ismerkedésen túl az egészségügyi csapat két tagjai - Dr. Kiss-Polauf Mariann és Igaz Bálint - az Európai Atlétikai Szövetség által szervezett Orvosi Konferencia első napján is részt vett.

A vacsorát követő rövid szabadtéri csapatértekezleten nem csak a következő nappal valamint a versennyel kapcsolatos legfontosabb információk kerültek átbeszélésre, de a jelenlévők köszöntötték a születésnapos Halász Bencét is! (Az akkor készített két fényképről Zsivoczky-Farkas Györgyi, Krizsán Xénia és az őket kísérő Dr. Kiss-Polauf Marianna dopping ellenőrzés miatt hiányzik.)

Vasárnap újabb nyolc taggal bővül majd a magyar csapat, illetve a jelenlévőknek lehetőségük lesz megismerkedni a versenynek otthont adó berlini Olimpiai Stadionnal valamint az edző és melegítő pályákkal is.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.