Erős mezőnyben nyolcadik hely a Gyémánt Liga döntőben

Baji Balázs a 110 gát brüsszeli fináléjában / eredmények

A csütörtöki, Zürichben rendezett első nap után a 2018. évi Gyémánt Liga döntő  második napján, Brüsszelben 16 versenyszám végső helyosztójára került sor. A színvonalas program egyik rangos száma volt kiváló indulókkal a 110 méteres gátfutás,

amelyben az egyes pályán rajtoló a VB és EB dobogós dr.Baji Balázs  a nyolcadik helyen ért célba/13,63 mp. Győzött a világ- és Európa bajnok Sergey Shubenkov/ANA - 12,97 mp; második helyen az olimpiai ezüstérmes Orlando Ortega/ESP  zárta a versenyt/13,10 mp; a harmadik legjobb a VB-második jamaikai Hansle Parchement  lett/13,35 mp.

Brüsszelben.../ forrás: facebook Negyedikként az idei Európa bajnok francia Pascal Martinot-Lagarde  teljesítette a távot/13,36 mp – ötödikként a londoni DL versenyen harmadik Freddie Crittenden/USA futott át a célsíkon/13,39 mp. A finálé hatodik helyén az olimpia döntős Devon Allen/USA - 13,41 mp; a hetediken a Nemzetközösségi Játékok győztes Ronald Levy/JAM  végzett/13,47 mp.

 "- A szezonvégi fáradtság ellenére egész jó formában éreztem magam, de sajnos egy komolyabb hiba kizökkentett és így be kellett érnem egy szerényebb eredménnyel. - írta facebook bejegyzésében a versenyről dr.Baji Balázs. - Annak nagyon örülök, hogy itt lehettem, de legközelebb több kell ennél."

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.