A berlini győztest fogadta Szombathely polgármestere

Ekler Lucával és edzőivel találkoztak a város vezetői

Dr. Puskás Tivadar  polgármester és Koczka Tibor  alpolgármester fogadta a berlini paraatlétikai Európa-bajnokságon arany- és bronzérmet szerzett Ekler Lucát, valamint edzőiket.

Szombathely polgármestere irodájában találkozott a berlini paraatlétikai Európa-bajnokságon távolugrásban világcsúccsal aranyérmet, 200 méteren pedig bronzérmet szerzett  Ekler Lucával  és edzőivel, Halmosiné Séfer Rozáliával  és  Lengyák Györggyel. Az eseményen jelen volt Koczka Tibor  sportért is felelős alpolgármester is.

Dr.Puskás Tivadar  hangsúlyozta: mindig jó hallani, amikor egy szombathelyi sportoló világraszóló eredményt ér el, ilyenkor mindannyian úgy érezzük, egy kicsit a mi sikerünk is.

Koczka Tibor  kiemelte: tavaly áprilisban fogadta el a város Szombathely sportkoncepcióját, melyben külön fejezet szól a fogyatékkal élő sportolók segítéséről.

Az alpolgármester kérte, hogy Luca  álljon a kezdeményezés élére, koordinálja azt. Az Európa-bajnoknő örült a felkérésnek és készséggel el is vállalta – nem csak a sportért, hanem Szombathelyért is. (forrás: vaol.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.