A serdülő CSB az ARAK Up. Akadémia sikerét hozta

Szombaton és vasárnap a BHSE  első hellyel zárult atlétikai csapatbajnoksággal együtt került megrendezésre a 2018. évi Serdülő CSB, amely az ARAK Up.Akadémia  győzelmével fejeződött be. A 16 éven aluliak székesfehérvári viadalán összesen 34 szakosztály került értékelésre, az első helyen végzett házigazdák mellett még az Ikarus BSE, az MVSI, a Békéscsabai AC, a VEDAC, a KARC, a BHSE és a Psn Zrt  fiataljai végeztek az első nyolcban.

Az ARAK Up.Akadémia összesítésben 256 ponttal zárt az élen - olvasható az utanpotlassport.hu írásában. A leány és a fiú kategóriában is a székesfehérváriak nyertek, előbbiben 130 ponttal a Békéscsabát, utóbbiban 126-tal az Ikarus BSE-t előzve.

„- Öt éve azzal a céllal indultunk, hogy mind létszámra, mind minőségre a magyar mezőnyből kiemelkedő akadémiai életet szeretnénk teremteni. Úgy érzem, a minőségi munka eredménye meglátszik. Hazai pályán nem is lehetett más célunk, mint megnyerni a serdülő-csapatbajnoki címet” – nyilatkozta a vasárnapi sikert követően Tölgyesi Előd, az ARAK akadémia vezetője és edzője.

- „Nem ez az első alkalom, hogy összesítésben bajnokok lehetünk, de ha jól emlékszem, most először sikerült úgy, hogy a lányoknál és a fiúknál is mi gyűjtöttük a legtöbb pontot, ami különösen nagy büszkeség.” (forrás: utanpolassport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.