Úsztak a magyar sport kiválóságai

Dr.Baji Balázs volt a leggyorsabb a Duna Arénában

Az úszók világkupa-sorozatának budapesti állomásán, az első napi versenyek zárásaként a magyar sportélet reprezentánsai ugrottak a Duna Aréna medencéjébe, hogy egy hangulatos 50 méter keretében együtt versenyezzenek a Sydney-i olimpián megismert, a távját hősiesen teljesítő Eric Moussambanival.

Az egyenlítői-guineai úszó vetélytársa volt az idei téli olimpián a váltóval aranyérmes rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándor, az olimpiai és világbajnok tornász Berki Krisztián, a tavalyi Év sportolója, a gátfutó vb-bronzérmes dr.Baji Balázs, az olimpiai bronzérmes, vb-ezüstérmes párbajtőrvívó Somfai Péter, a világ- és Európa-bajnoki bronzérmes birkózó Veréb István  és a 42-szeres válogatott labdarúgó Torghelle Sándor.

A magyar sportolók a saját sportáguknak megfelelő szerelésben léptek be az arénába, majd a bemutatkozás után vetkőztek le az úszáshoz. A rajtot legjobban Bajt Balázs  kapta el, és előnyét végig meg tudta őrizni. A második helyen Torghelle Sándor  ért célba, a dobogó harmadik helyére pedig Liu Shaolin Sándor  ért fel. Eric, az Angolna nem utolsóként zárta a futamot, hanem az ötödik helyen. (nlcafe.hu írása alapján)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.