A pénteki nap Buenos Airesben

Az edzésekről és a szabadprogramról írta Lengyák György csapatvezető

Miután a a dobók számára  meghatározták előre, hogy mikor végezhetnek dobóedzést, a mieink pénteken délelőtt teljesítették az ezirányú feladatokat. Molnár Janka  pihent a délutáni 600 m-re, a többi versenyzővel pedig elmentünk a főváros központjába.

Benéztünk egy csodálatosan szép és legalább olyan drága bevásárló centrumba, majd elsétáltunk Buenos Aires főterére. A Plaza de Mayo-ron megtekintettük a rózsaszínre festett Elnöki Palotát, a Casa de Gobiernot. A téren láthattuk az ország hatalmas zászlaját; Buenos Aires legrégebbi épületeként ismert The May Pyramidetx? a fővárosi tanács székházát; a Cabildot, Belgrádó tábornok lovas szobrát és Kolumbusz Kristóf márványszobrát. A fényképalbum végén láthatók a kirándulás képei.

Sok élménnyel gazdagabban buszoztunk vissza az Olimpiai faluba. Természetesen, akik nem tudtak eljönni pénteken délelőtt, 17-én, amikor már befejeződik az atlétika verseny, ők is láthatják majd a forradalom emlékét őrző főteret. Az ebéd és pihenés után ismét az edzések voltak programon, amelyekről néhány új videót is készítettem. (lgy)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.