Salgótarján a mezei sorozat harmadik állomása

Az első két forduló legjobbjai a rajtnál

A Mezei futó Magyar Liga  sorozat következő, harmadik versenye új helyszínen, a salgótarjáni  Tóstrand és horgásztó  területén kerül megrendezésre. November 24-én, szombaton a Sport XXI régiós futamokkal együtt tíz futamban 12 korcsoport méri össze felkészültségét. A kezdés időpontja 11,00 óra – a befejező szám 14,30-kor kezdődik. A mezei-liga versenyekre kijelölt pályán egy kör 1500 méter lesz (első rajt: 12,20 h).

A jól sikerült pósteleki és nemesvámosi fordulók legjobbjai most is jelezték indulásukat minden korcsoportban. Így az abszolút férfi és női futamokban a nevezési listán szerepel a már kétszer első helyen végzett Kovács Benjamin, a nyitóversenyen győztes Bőhm Lilla és két hete aranyérmes Pataki Anna – de a jó mezőnyöket erősíti majd Bicsák Bence, Palkovits István, Gregor László, Jenkei Péter, Józsa Gábor, Kovács Tamás, Kószás Kriszta, Szederkényi-Takács Andrea, Erdélyi Zsófia, Wágner-Gyürkés Viktória, Pavuk Tira és társaik indulása is.

A salgótarjáni önkormányzat által is támogatott rendezvényen a ligafutamok előtt lebonyolításra kerülő Sport XXI versenyekre régiótól függetlenül is várják a rendezők a klubok indulóit – olvasható a házigazda Salgótarjáni AC honlapján. Az eredményhirdetéseknél a tervek szerint a szakág helyi kiválóságai adják majd át a díjakat. Többek között a kétszeres olimpikon, EB ezüstérmes, tizenegyszeres mezei bajnok hosszútávfutó Mecser Lajos  és a mezei VB résztvevő, félmaraton csúcstartó Kadlót Zoltán  is.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.