Új vezető az IAAF irányító szervezetében

Jon Ridgeon a nemzetközi szövetség Chief Executive Officer munkakörét látja el

A nyolcvanas-kilencvenes évek élvonalbeli gátfutója, az egykori brit 110 gát csúcstartó, VB ezüstérmes és kétszeres olimpikon Jonathan Ridgeon tölti be a jövőben az IAAF Chief Executive Officer / vezérigazgató posztját.

Ridgeon versenyzői pályafutása után sikeres üzleti vállalkozásokat vezetett a sportban, munkájával részese volttöbbek között  a brit atlétika múlt század végi megújításának, közreműködött az  IAAF Diamond League sorozat elindításában is.

Új munkakörét kommentálva Jon Ridgeon elmondta: "- Miután az életemet a sportban töltöttem, ez egy álommunka számomra, és nagyon örülök a lehetőségnek.

Az atlétika a szenvedélyem, az elmúlt 20 év túlnyomó többségét sikeres kereskedelmi partnerségek létrehozására fordítottam, olyan új eseményeket fejlesztve, amelyek mind az elit, mind az alulról jövők részvételét ösztönözte. Nagy örömömre szolgál, hogy csatlakozhatok a világ atlétikájához ebben az izgalmas időszakban, és várom, hogy együtt dolgozzam a Sebastian Coe-val, egy erős csapattal és minden tagszövetséggel a világon. " (forrás iaaf.org)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.