Évzáró a Németh Pál Dobóakadémiánál

Halász Bence sorozatban negyedszer kapta meg a Németh Pál díjat

Már több mint ötven esztendeje Szilveszter napján, az utóbbi három évben pedig december végén, a két ünnep között tartja vacsorával összekötött évzáróját a Szombathelyi Dobó SE Németh Pál Dobóakadémia. Már harmadik alkalommal ezen a rendezvényen kerül átadásra a Németh Pál-díj, melyet 10 évvel ezelőtt alapítottak a Lengyák fivérek. Az örökös vándordíj kicsinyített mását minden évben Vas megye legeredményesebb utánpótlás korú versenyzője kapja, a vándordíjat pedig egy évig a győztes versenyző egyesülete őrzi. Sorozatban negyedszer Halász Bence nyerte el a szép trófeát.

Az ünnepélyes évzárón a Dobó SE elnökségi tagjainak közreműködésével átadták a korosztályok legjobb versenyzőinek díját  is.  Újonc és serdülő korosztály: Viszkeleti Villő és testvére Viszkeleti Vencel - Ifjúsági korosztály: Rajczi Bianka és Doma Benedek - Junior korosztály: Németh Zsanett és Varga Donát - U23 korosztályban külön elismerésben részesült az év közben műéten átesett Rába Dániel - Felnőtt korosztály: Gyurátz Réka és Halász Bence

Hatos Ferenc  vállalkozó anyagi támogatását az elnökség Varga Balázsnak szavazta meg, aki nagy lendülettel kezdte meg a felkészülést az U23 Európa-bajnokságra. A rendezvényen köszöntotte Németh Zsolt  vezetőedző a Dobó SE nagy családjának tagját, Grünvald Jánost  70. születésnapja alkalmából. Pali bácsi harcostársa a Dobópápával együtt kezdte „pályafutását”, de ma sincs olyan munka a dobócentrumban, amelyik nélkülözné „Grünyó” kezemunkáját.

Az ünnepség után a nagy család asztalhoz ült. A különleges vacsoráról ezúttal Magyar Péter, a dobóatléták nagy szurkolója gondoskodott, Toronyi kenyértésztában sütött csülök volt a menü. (infó: Lengyák György)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.