Megújították a főszponzori szerződést

A Zalaszám Kft és a Zalaegerszegi Atlétikai Club immáron 16. alkalommal újította meg névadó főszponzori szerződését. A kedvezményezett zalaegerszegi egyesület ügyvezető igazgatója, Szakály István  a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a klub tovább folytatja a tömegesitést, így a Kölyök Atlétikai Programot is és továbbra is részt vesz a Sport XXI. országos programban. Új helyzetet jelent a sportegyesület életében, hogy Zalaegerszegről már hat egyetemista atlétát tudnak szponzorálni és a megyeszékhelyhez kötni.

 - Ez nem kis marketing tevékenységet igényel a klub vezetőitől – hangzott el a tájékoztatón. -  A Vidék OB, a Ki a leggyorsabb, ki a legkitartóbb atléta? országos verseny mellett hét régiós eseményt is rendezünk:    A két csúcspont a június másodikai Országos Váltófutó Bajnokság, majd július huszadikán a Magyarország, Svájc, Ausztria, Horvátország, Szovénia, Szlovákia hat nemzet szenior  válogatott viadala lesz.

  Ez utóbbi két rendezvény szponzorainak felkutatása nem kis feladat, ezért számítunk egy szélesebb körű összefogásra: Bízunk benne  hogy néhány sportolónk ott lesz a nemzeti válogatottakban és a világversenyeken.”

Az ünnepélyes eseményen megjelentek üdvözölték a közös munka folytatását. Balaicz Zoltán  polgármester, az önkormányzat támogatását ígérve a klub feladataihoz, kiemelte a két helyi érték, a Zalaszám és a ZAC gyümölcsöző együttműködését. Vigh László  országgyűlési képviselő a jövőben is segítő figyelemmel kíséri a szervezetten működő egyesület tevékenységét.

Az idei évre szóló névadó főszponzori szerződést Dr: Szász Péter  cégtulajdonos és Kámán Vilmos  klubelnök írta alá. (forrás: Zalaszám ZAC)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.