A serdülők fedettpályás bajnoksága a hétvégi hazai program élén

Versenyek itthon és külföldön

Február első hétvégéjén ismét benépesül a budapesti BOK csarnok. Nagy számú nevezés érkezett Magyarország Fedettpályás Serdülő Atlétikai Bajnokságára, amely egyben nyitánya a korcsoport ez évi Liga-versenyeinek is. A 14-15 évesek bajnoksága mellett ezen a szombaton és vasárnapon is rajthoz állhatnak az idősebbek a MASZ nyílt versenyén és az összetett Szuper Liga sorozat is kezdetét veszi/3pr.

Az élvonal több rangos képviselője jelezte részvételé, többek között Márton Anita, Zsivoczky-Farkas Györgyi, Krizsán Xénia  is. A fiatalok nagyszámú nevezése szükségessé tette, hogy a serdülő fiú távolugrás, a serdülő leány távolugrás és ötösugrás csoportokra bontva kerüljön megrendezésre.

A résztvevők figyelmét felhívja a szövetség, hogy az idei évben a fedettpályás bajnokságokon, versenyeken a jelentkezés és rajtszámátvétel a Körcsarnok  előterében történik! Megközelítése a Körcsarnok főbejáratán át lehetséges. Szombaton a program 12,00 és 19,30 h között zajlik, vasárnap 10,00 és 18,25 h a kezdő és befejező versenyszám rajtidőpontja.

A hétvégi hazai tudnivalókról; a februári kiemelt IAAF és EA versenyekről; az IAAF World Indoor Tour élő közvetítéseiről/stream Karlsruhe (február 2.) - Torun (február 6.) - Düsseldorf (február 20.) a mellékletekben lehet tájékozódni.

 

Márton Anita az idei év fő versenyeiről

Dátum: 
31 January 2019
Szerző: 
ECHO Sport
Linkelt videó (Youtube, Vimeo)
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.