Baji Balázs harmadik Berlinben

Négy magyar gátas döntős szereplése

Pénteken két jelentős nemzetközi versenyen álltak rajthoz magyar atléták. A berlini ISTAF Indoor  viadalon dr.Baji Balázs a harmadik helyet szerezte meg 60 gáton/7,76 mp. A színvonalas mezőnyben a leggyorsabb az Európa bajnok francia Pascal Martinot-Lagarde  volt/7,62 sb. A nők hasonló számában, egyéni csúcsát beállítva – Kozák Luca a döntő negyedik legjobbja volt/8,07 mp. Első helyen a VB-bronzérmes német Pamela Dutkiewicz a világ idei legjobbjával ért célba/7,89 mp.

„- Harmadik hely Berlinben 7.76 másodperces eredménnyel. Kicsit nehézkes futás volt, de Berlinben mindig nagyszerű versenyezni. Következő állomás Torun, Lengyelország február 6-án”- írta facebook oldalán versenyéről Baji Balázs

A franciaországi Val de Reuil-ben is döntősek voltak gátasaink. Az előfutamban idei legjobbját/8,31 mp  futó Sorok Klaudia  a fináléban az ötödik helyen végzett/8,36 mp. Győzött az Egyesült Államok-beli Evone Britton/7,98 mp. A férfiak versenyében Szűcs Valdó – aki az első körben egy századra megközelítette egyéni csúcsát/7,73 mp - az erős mezőnyben a döntő hatodik helyén fejezte be a távot/7,82 mp. A versenyt a riói ezüstérmes spanyol Orlando Ortega nyerte/7,62 mp.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.