Összetett OB, gyalogló OB és nyílt verseny a BOK csarnokban

A hazai fedettpályás idény hétvégi főeseménye a BOK csarnokban megrendezésre kerülő felnőtt, junior és ifjúsági összetett OB. A kétnapos viadallal együtt zajlanak majd a MASZ nyílt  versenyeinek számai és szombaton a junior és ifjúsági gyaloglók is bajnoki érmekért teljesítik a távokat.

Az összetett bajnokságokra 66 nevezés érkezett, közöttük a tavalyi fedett OB felnőtt dobogósai is megtalálhatók/ Raffai Péter, Kriszt Botond, Tóth Zsombor és Krizsán Xénia, Zsivoczky-Farkas Györgyi, Szabó Beatrix.

A beérkezett nevezések ismeretében a hétvégi összetett OB és nyílt verseny időrendjében módosításra volt szükség. A változások sárga színnel kerültek jelölésre az időrendben. A verseny lebonyolítását érintő hír még, hogy a vasárnapi napon a férfi hétpróba rúdugrás egy pályán kerül megrendezésre.

A gyalogló bajnokságokra húsz nevezés érkezett és egy héttel az egyéni fedett OB előtt élénk az érdeklődés a MASZ nyílt versenyére is, a nevezettek között található Márton Anita  is.  Szombaton több nemzetközi viadal lesz Európában, nagyobb létszámban a Linzben lebonyolításra kerülő hagyományos Gugl Meeting-en állnak rajthoz magyar atléták.(ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.