Zalaegerszeg nyílt fedettpályás bajnoksága

Kauzli Józsefre emlékeztek a Kondex Kupán

Tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Zalaszám ZAC Zalaegerszeg nyílt atlétikai fedettpályás bajnokságát, a Kondex Kupát - amelynek keretében emlékezett a zalai megyeszékhely sportközössége Kauzli Józsefre, a város életének kiemelkedő sportvezetőjére és edzőjére.

A Városi sportcentrumban jól megrendezett versenyen hét egyesület vett részt, a legtöbb győzelemért járó, Kondor Zsolt cégtulajdonos által felajánlott Kondex Kupát  a házigazdák vehették át, a 60 méteres gátfutás győztesének járó Kauzli József  serleget Csiszár Soma k apta.

  „- Sajnos a kiváló szakember már 13 éve nincs közöttünk, pedig tanácsait, támogatását most is meghallgatnánk, elfogadnánk - emlékezett a mesterre a Zalaszám ZAC ügyvezető igazgatója Szakály István, aki nem mellesleg a város első felnőtt válogatott atlétája volt.

– Kauzli József nem csak az edzőm volt, hanem halála napjáig elnökségi tagként is segítette munkánkat. Szellemiségét felesége, Marika legfelsőbb vezetői testületünkben napjainkban is képviseli.” (forrás: rendezők)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.