Szombaton rajtol a Mezei futó Magyar Liga sorozat

Országos Mezei Magyar Liga 1. forduló ismét Pósteleken

Október 12-én, szombaton megkezdődik az öt versenyből álló 2019/2020. évi Mezei futó Magyar Liga sorozat. A nyitó esemény helyszíne: Békéscsaba, Póstelek Parkerdő – a kezdési időpont 12:00 óra.  A festői környezetben való megmérettetésre a különböző korcsoportokban összesen 153 igazolt atlétát neveztek a szakosztályok. A programot amatőr verseny és Gyalogló Világnapi séta is színesíti, sőt, a Sport XXI. Program mezei versenyén a legkisebbek már 11:00-tól megmérettethetnek. Őket követik majd az ország legjobb közép-, hosszútávfutói. A varázslatos helyszín igazi kihívásnak ígérkezik minden futó számára, hiszen amellett, hogy összemérhetik tudásukat, akaraterejüket egymással, a terep nehézségeivel is szembeszállhatnak. 

Az 1. forduló díszvendége lesz a magyar atlétika és a rendező klub büszkesége, Márton Anita, világbajnok súlylökő, aki a célban minden győztest „megdob” egy dedikált célszalaggal.

A most induló és a mezei ob-val záruló versenyeken négy Liga-sorozat küzdelmeire figyelhet a szakág: a Mezei futó Magyar Liga, a Mezei futó Junior / Ifjúsági / Serdülő Liga kerül értékelésre.

Mellékletben a verseny tudnivalói és nevezési listája.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.