Megosztott díj – Év Ifjúsági Leány Atlétája

A Magyar Atlétikai Szövetség 2019. november 29-én tartott díjátadó gáláján adminisztrációs hiba miatt nem került átadásra az Év Ifjúsági Leány Atlétája díj megosztott díjazottjának, Kőszegi Mírának és edzőjének, Bartha Attilának járó elismerés.

A Budafoki Munkás Testedző Egyesület sprintere és gátfutója rendkívül bíztatóan kezdte a fedettpályás szezont. Korosztályában három alkalommal javított országos csúcsot 200 méteren, míg fiatal kora ellenére az Ostravába meghívott felnőtt 4x400 méteres válogatott váltó tagjaként már felnőtt csúcstartónak is mondhatja magát.

Szabadtéren ott folytatta, ahol fedett pályán abbahagyta: korosztályos országos csúccsal 200 méteren! Szabadtéri fő versenye, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál előtt az idősebb korosztály Európa-bajnokságán segítette a 4x400 méteres váltót, mely végül a fantasztikus negyedik helyen zárt – a váltóban szerephez jutó 6 főből 4-en 2020-ban is juniorkorúak lesznek. A svédországi Borås-ból – edzőjével az EYOF-csapat után repülve – máris a fesztivál forgatagában találta magát Bartha Attila tanítványa. Az előfutamból magabiztosan, helyen jutott a fináléba, ahol végül ezüstérmes helyen végzett. 

 

Év Ifjúsági Leány Atlétája

Kőszegi Míra

egyesülete: Budafoki Munkás Testedző Egyesület

edzője: Bartha Attila

 

Az elismerő címhez szívből gratulálunk, az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.