Remek szervezés, rengeteg induló Debrecenben

Nyíregyházi és debreceni győzelem a keleti régió terematlétikai viadalán.

Ezzel a megméretetéssel indult Debrecenben, a keleti régióban a Sport XXI. Program 2020. évi atlétikai versenysorozata, melyet a felnőtt fedettpályás bajnoksággal egy időben bonyolítottak le.

A házigazda DSC-SI szakosztályának köszönhetően az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban és atlétikai futófolyosón rendezték, így méltó körülmények között küzdhettek meg egymással a fiatalok.

A szervezés és lebonyolítás gördülékenyen zajlott, és örömteli, hogy 17 csapat vett részt a versenyen, ebből nyolc U11-es és kilenc U13-as együttes volt.

Hagyományosan különdíj illette az egyesületi csapatokat, valamint a szakosztályokkal együttműködő iskolákat. Az érmeket a Hajdú-Bihar megyei és Debrecen Városi Atlétikai Közhasznú Egyesület ajánlotta fel a gyerekeknek.

Szalai Csilla és Kovács Judit edzők a Szent József Általános Iskola tanulóival ismét nagy létszámban jelentek meg, valamint az NYSC ismét két nagy busszal érkezett. Ezek az iskolák korábban a KIDS gyerekatlétikai programban vettek részt.

Mindkét korosztályban először vett részt a debreceni Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Iskola csapata, ezért némi meglepetés, hogy Nagy Radvány tanítványai U11-ben győzni tudtak, U13-ban pedig bronzérmet szereztek.

A versenyszámok sprintváltó, gátváltó, hármas- és ötösugrás, medicinlabda-dobás előre, illetve helyből távolugrás voltak.

A díjakat és érmeket a DSC-SI új szakosztályvezetője, Géczi Gergő és a házigazda atlétika-szakosztály technikai vezetője, Magyar Zoltán adta át a helyezetteknek. Az édességcsomagokat a Bihari Atléta Bírók Sportegyesületének elnökasszonya, Benéné Lipcsei Irén adta a gyerekeknek.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.